Haager Straße Primary School in the Werksviertel district

Spatial communication, signage, wall design

For two years, the new Haager Straße Primary School in the Werksviertel district will be used as an interim facility for the vocational school for personal care and special needs. Our office designed the visual communication: The colour concept for the staircases of the learning buildings in shades of blue and green was developed in close cooperation with the architects Raum und Bau Planungsgesellschaft. The design concept consists of basic shapes squares, triangles and circles, in blue, green and orange with applied typography in Univers bold and individually developed pictograms. Dancing squares, triangles and circles accompany the pupils along their way through the school.

01_LHM_GSwerksvret

02_LHM_GSwerksvret

03_LHM_GSwerksvret

04_LHM_GSwerksvret

05_LHM_GSwerksvret

This entry was posted in . Bookmark the permalink.